Logo Blue Wire Media

WEB DEVELOPMENT

Een robuuste online aanwezigheid creëren

Bij Blue Wire Media begrijpen we dat een website veel meer is dan alleen een online visitekaartje. Het is een integraal onderdeel van je digitale strategie en vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Als je constant met je dagelijkse activiteiten bezig bent, kan het lastig zijn om ook je website te beheren en optimaliseren. Daarom nemen wij die taak graag uit handen.

We ontwikkelen niet alleen mooie en schaalbare websites, maar zorgen er ook voor dat ze makkelijk te beheren zijn door gebruik te maken van het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld.

Jouw website in professionele handen

Het ontwikkelen en beheren van een website kent vele uitdagingen:

Ten eerste, technische expertise.

Webontwikkeling vereist specifieke kennis en vaardigheden, variërend van het programmeren tot het ontwerpen en optimaliseren van gebruikerservaringen.

Ten tweede, constante updates en onderhoud.

Net als bij social media is een up-to-date en veilige website essentieel voor je online aanwezigheid en reputatie.

Voordelen van webontwikkeling uitbesteden

Je kunt je focussen op de kerntaken van je bedrijf, terwijl je website in professionele handen is. We gebruiken de nieuwste tools en technologieën om je online aanwezigheid te optimaliseren en je conversieratio te verbeteren.

Jouw online aanwezigheid versterken met een krachtige WordPress-website?

In een steeds meer verbonden wereld is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website essentieel. Bij Blue Wire Media bouwen we technisch sterke WordPress-websites die visueel aantrekkelijk zijn.

We combineren actuele webtechnologieën met jouw zakelijke behoeften om een site te leveren die zowel gebruikers- als zoekmachinevriendelijk is. Onze websites zijn makkelijk te beheren en schaalbaar, zodat ze meegroeien met jouw onderneming.

Ons gebruiksvriendelijke CMS stelt je in staat om zelf content te beheren, en onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen beschermen jouw site tegen risico’s.

Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen met een krachtige WordPress-website?

Webdevelopment
Waarom jij het beste voor wordpress kunt kiezen

In het digitale landschap van vandaag is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website cruciaal. WordPress biedt een eenvoudige interface voor contentbeheer, waardoor je je kunt focussen op kwalitatieve content. Bovendien is het platform flexibel en schaalbaar, met tal van thema’s en plug-ins om aan je zakelijke behoeften te voldoen. De zoekmachinevriendelijke code helpt je ook om online zichtbaarheid te verbeteren.

Qua veiligheid biedt WordPress robuuste bescherming, aangevuld door de premium hostingdiensten van Blue Wire Media. Onze hosting is geoptimaliseerd voor WordPress, waarbij we gebruikmaken van een schaduwwebsite om wijzigingen te testen zonder de live-ervaring te verstoren.

Kortom, met WordPress krijg je een betrouwbaar, flexibel en veilig platform dat is geoptimaliseerd voor zowel gebruikerservaring als online zichtbaarheid.

WordPress is bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Dit maakt het eenvoudig om content te publiceren, te bewerken en te beheren, zelfs voor mensen zonder technische expertise. Het intuïtieve dashboard betekent dat je minder tijd besteedt aan het leren van het systeem en meer tijd aan het creëren van hoogwaardige content.

WordPress biedt een grote variëteit aan thema’s en plug-ins, waardoor het platform geschikt is voor vrijwel elk type website, van blogs tot e-commerce. De schaalbaarheid van het systeem betekent dat je site kan meegroeien met je bedrijf, zonder dat je een geheel nieuw platform moet adopteren.

De code achter WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat bijdraagt aan een betere online zichtbaarheid. Daarnaast zijn er tal van SEO-plug-ins beschikbaar die je helpen om je site verder te optimaliseren, waardoor je hoger in de zoekresultaten komt.

Hoewel geen enkel systeem 100% veilig is, biedt WordPress robuuste beveiligingsfeatures. Met regelmatige updates en een actieve gemeenschap die zich bezighoudt met het verbeteren van veiligheid, is je website relatief goed beschermd tegen veelvoorkomende online dreigingen.

WordPress is een open-source platform, wat betekent dat je geen licentiekosten hoeft te betalen. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor kleine tot grote bedrijven. Bovendien zijn er veel gratis of betaalbare thema’s en plug-ins, waardoor je budgetvriendelijk je website kunt laten personaliseren.

Bij Blue Wire Media begrijpen we dat een snelle en betrouwbare website cruciaal is voor jouw zakelijk succes. Daarom bieden we premium hostingdiensten aan die zijn geoptimaliseerd voor WordPress-websites. Onze servers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om hoge prestaties en minimale downtime te garanderen. Bovendien werken we met een schaduwwebsite, zodat we wijzigingen kunnen testen in een veilige omgeving alvorens deze live te zetten. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en stelt ons in staat om updates en verbeteringen efficiënt te implementeren zonder de werking van je website te verstoren.

“Connected future” is in opdracht van Blue Wire Media gemaakt door een AI-gedreven beeld generator

Onze aanpak

Bij Blue Wire Media is webontwikkeling meer dan alleen een mooie site bouwen.

Wat ons uniek maakt, is dat we verder kijken dan alleen het visuele aspect van je website. We richten ons ook op de gebruikerservaring en maken gebruik van geavanceerde analytische tools om het gedrag van bezoekers op je site te monitoren. Zo kunnen we de site continu optimaliseren.

Omdat we in-house professionals hebben op het gebied van fotografie, video en animatie, kunnen we eenvoudig hoogwaardige content integreren. Dit zorgt voor een coherente en aantrekkelijke merkbeleving.

We bieden ook verschillende onderhoudspakketten aan. Of je nu wekelijkse of maandelijkse updates wenst, we zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig is. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we extra expertise inbrengen via ons netwerk van gespecialiseerde partners.

Kortom, we zorgen ervoor dat je online aanwezigheid naadloos aansluit bij je zakelijke doelstellingen en constant geoptimaliseerd wordt op basis van real-time data-analyse.

Stuur ons een bericht voor advies of om een afspraak te maken.

Vul alsjeblieft het volledige formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

MENU