CONTACT

Contactformulier

Contactformulier

  Wij zijn een groep 
  AV-specialisten 
  en Marketeers 

  U kunt aan ons alles vragen. Of het nu gaat over onze werkwijze of over de tarieven die we hanteren. Of misschien wilt u vrijblijvend advies? Ook dan staan we voor u klaar.

  Wilt u wat meer weten over marketing ? Of over de soorten video’s die wij produceren? Of misschien wilt u wat meer weten over de apparatuur die wij gebruiken? Of wat er mogelijk is bij een trouwvideo?

  Vul het formulier in en wij komen binnen 12 uur bij u terug. 

  Ons team

  Producent

  Bart Visser

  Over mij

  Ik ben een marketeer met passie voor storytelling en creatieve productie. Naast mijn werk bij Blue Wire Media ben ik actief binnen de IT-markt en heb ik internationale werkervaring met grote evenementen. 

  Ik haal heel veel energie uit zowel zakelijke als particuliere klanten. Wanneer ik een klant kan adviseren met creatieve, productionele of digitale voorstellen ben ik in mijn element. Ik kan er echt van genieten als een klant tevreden is met zijn/haar eindproduct. En tegelijkertijd ben ik trots op de manier waarop wij klanten mee weten te nemen door verschillende fases van een productie.

  Uitvoerend producent

  Sanne Westendorp

  Over mij

  Ik ben een enthousiaste producent met passie voor film, televisie en grafische productie. Mijn kracht zit in planning, operationeel management en risico-afwegingen. Ik neem graag de klant mee in ons productieproces. Hierbij zorg ik voor intensieve begeleiding van intake tot distributie.

  In onze dienstverlening probeer ik altijd elementen toe te voegen waardoor de klant voelt dat we ons 110% inzetten bij iedere klus. We investeren veel in de ideale prijs/kwaliteit verhouding. Iets dat ik zelf als afnemer ontzettend waardeer.

  Camera operator / editor

  Sil Vermeeren

  Over mij

  Ik ben de audiovisueel specialist binnen Blue Wire Media. Ik ben gespecialiseerd in beeld, geluid, licht en special effects.

  Ik heb passie voor films en die maak ik al van jongs af aan. Bij Blue Wire Media investeren we veel in onze technische middelen. Hierdoor kan ik met veel enthousiasme de mooiste apparatuur en software inzetten en dit zien onze klanten terug in het resultaat. 

  × Hoe kunnen we u helpen? Available from 06:00 to 21:00