Logo Blue Wire Media

Contact

Heb je een vraagstuk dat je zou willen bespreken of heb je een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Onderaan de pagina is een FAQ (meest gestelde vragen) waar mogelijk al een antwoord staat op jouw vraag.

Stuur ons vrijblijvend een bericht voor advies of om een afspraak te maken.

Vul alsjeblieft het volledige formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

FAQ / meest gestelde vragen

In deze FAQ-sectie beantwoorden wij de meest gestelde vragen.

Videovragen

In het geval van video of animatie leveren wij altijd via een beveiligde downloadlink het eindproduct op en bewaren alle tussenexports op een beveiligde cloud-omgeving. 

Jazeker, alleen doen we dat vanuit een aparte kleine organisatie: Blue Wire Weddings

Dat is een vraag die we hier graag nauwkeurig zouden willen beantwoorden. Gemiddeld genomen kosten wij rond de €70,00 per uur maar dat is dan ook het gemiddelde. Bij bijvoorbeeld complexe animaties zijn onze tarieven hoger dan bij korte bedrijfsfilms. Helaas kunnen we pas echt iets over de tarieven vertellen in een op maat gemaakte offerte.

Zeker! Tot op heden zijn de wij veelal actief geweest in Nederland maar ook in België, Engeland en op Malta. We zijn niet specifiek op het buitenland georiënteerd maar reizen gerust naar buitenlandse locaties. Zolang het in onze planning en jouw budget valt zijn wij heel flexibel.

Wij hebben een professionele cinema-drone en een gecertificeerd vlieger. Houd er wel rekening mee dat drone-opnames niet zomaar overal in Nederland gemaakt mogen worden. Hiervoor moeten we in veel gevallen een speciale ontheffing aanvragen. Om er achter te komen waar de ontheffing verplicht is kan je op deze website kijken: GoDrone.

Vanzelfsprekend, eigenlijk is dat wat wij het liefste doen. We brengen verschillende specialismen gemakkelijk samen. Zo kunnen we snel en voordeling professionele diensten leveren. 

Dat varieert enorm! Voor cinematische opnames werken wij het liefst met cinema-camera’s van Sony. Waarom van Sony? Om de simpele reden dat we vertrouwd zijn met dit merk. De lens die we gebruiken is erg afhankelijk van de situatie. Het ene moment maken we gebruik van cine-lenzen, het andere moment van simpele zoomlenzen. Het hangt onwijs van de setup af.

Mediabeheer vragen

Mediabeheer omvat het beheren en optimaliseren van al jouw digitale kanalen, zoals sociale media, blogs en nieuwsbrieven. Dit kan onder andere het creëren en publiceren van inhoud, het monitoren van interacties en betrokkenheid, en het analyseren van resultaten om te zorgen voor constante verbetering.

Wij kunnen een breed scala aan content creëren, waaronder blogposts, sociale media berichten, nieuwsbrieven, video’s, infographics, en meer. We streven ernaar om inhoud te creëren die boeiend, relevant en waardevol is voor jouw doelgroep.

Absoluut, wij kunnen helpen bij het opstellen en uitvoeren van effectieve social media strategieën. Dit omvat alles van het identificeren van de juiste platforms voor jouw bedrijf, het bepalen van de beste tijden om te posten, tot het ontwikkelen van een consistente merkstem en het monitoren van de resultaten voor continue optimalisatie.

 

Ja, als onderdeel van ons mediabeheer kunnen we helpen bij het monitoren en beheren van jouw online reputatie. Dit omvat het volgen van vermeldingen van jouw merk, het reageren op recensies en feedback, en het omgaan met eventuele negatieve situaties op een professionele manier.

We gebruiken een reeks tools en technieken om de prestaties van jouw digitale kanalen te meten. Dit kan onder meer het volgen van websiteverkeer, social media betrokkenheid, conversies, en meer omvatten. We gebruiken deze data om de effectiviteit van onze strategieën te analyseren en aanbevelingen te doen voor toekomstige verbeteringen.

Antwoord: We bieden regelmatige rapporten (bijvoorbeeld maandelijks of per  kwartaal) over de prestaties van jouw digitale kanalen. Deze rapporten bieden inzicht in wat werkt, wat kan worden verbeterd, en welke stappen we zullen nemen om jouw digitale strategie te optimaliseren.

Ja, je behoudt altijd de controle over je accounts. Ons doel is om je te ondersteunen en je last te verlichten, maar we moedigen je aan om ook zelf betrokken te blijven.

Websitevragen

Wij bouwen WordPress websites omdat het platform flexibel, veelzijdig en SEO-vriendelijk is. Hiermee kunnen we op maat gemaakte websites creëren die aan de unieke behoeften van elke klant voldoen. Bovendien kunnen onze klanten gemakkelijk hun eigen inhoud beheren, waardoor het onderhoud van de website eenvoudiger en kosteneffectiever wordt.

 

Ja, wij bieden diverse onderhouds- en ondersteuningspakketten om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig is.

Absoluut, wij zorgen ervoor dat alle websites die we bouwen responsief zijn, wat betekent dat ze er geweldig uitzien en goed functioneren op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets.

 

De tijd die nodig is om een website te bouwen varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken klaar zijn, terwijl een complexe website enkele maanden kan duren.

 

Ja, wij begrijpen het belang van SEO voor het succes van je website. Daarom integreren we SEO beste praktijken in ons webontwikkelingsproces en bieden we ook specifieke SEO diensten aan.

Ja, WordPress maakt het gemakkelijk voor niet-technische gebruikers om inhoud toe te voegen, te bewerken en te verwijderen. We geven je ook een training over hoe je het CMS kunt gebruiken om je website bij te houden.

 

Ja, een van de grote voordelen van het gebruik van WordPress is dat het schaalbaar is. Dit betekent dat je website kan groeien en zich kan aanpassen naarmate je bedrijf evolueert.

MENU