Logo Blue Wire Media

ONZE DIENSTEN

Waarmee we je digitale strategie versterken

Door een goede merkstrategie te combineren met goede content, uitgesproken waardepropositie, proactief mediabeheer en een krachtige online aanwezigheid kunnen we bereik en conversie optimaliseren.

Content als boost voor je online marketing

De wereld digitaliseert in rap tempo. Alles dat digitaal kan worden zal daadwerkelijk digitaal worden. Zowel in B2B als B2C marketing komt de focus steeds meer te liggen op de onlinewereld. Een bedrijf of consument start zijn zoektocht in 98% van de gevallen bij Google.

Daar moet je dus gebruik van maken. 

Goede en gebruiksvriendelijke content is cruciaal. Maar veel bedrijven hebben niet de know-how, apparatuur en tijd om deze content zelf te ontwikkelen. En dat is waar Blue Wire Media je bij kan helpen.

Verhalen

Met multimediaoplossingen kan je complexe of uitgebreide informatie op een gebruiksvriendelijke manier communiceren. Mensen houden van video/animatie omdat het relatief weinig inspanning kost om informatie te verwerken. 

Of het nu gaat om animatie, live action of websiteontwikkeling, Blue Wire Media kan voorzien in de productie hiervan. Met krachtige filmapparatuur en jaren aan ervaring in WordPress ontwikkeling kunnen wij ieder verhaal vatten in een film, animatie of unieke website. Dit kunnen we ondersteunen met mediabeheer dat door continuïteit en handige algoritmes meer en meer bereik genereert. 

 

Het resultaat? Meer naamsbekendheid, betere positionering, verhoogde conversie of beter begrip van een product, dienst, missie of visie.

MENU