De juiste productie voor uw doel

Welk soort AV productie past bij uw doel? 4 soorten audiovisuele producties

In de media industrie zijn verschillende soorten AV producties mogelijk. De soort AV productie die uw bedrijf verder helpt, wordt bepaald naar aanleiding van de wensen en doelen van de klant. Ontdek in dit blog welke soorten av-producties het best bij uw zakelijke wensen passen!

Bedrijfsfilm

Blue Wire Media biedt sinds haar oprichting de productie van bedrijfsfilms aan. Bedrijfsfilms zijn het soort AV productie dat vaak een zakelijk en/of informatief doeleinde heeft.

In de tussentijd hebben wij ons aanbod vergroot maar nog altijd is dit een vorm van video die we graag produceren. Het maken van een bedrijfsvideo is maatwerk. Ieder bedrijf heeft zijn/haar eigen missie, visie en verlangt naar een bepaalde uitstraling, hier denken we graag in mee. Zo helpen we bedrijven om de juiste boodschap op de juiste manier over te brengen aan de juiste kijker.

Promotiefilm

Een promotiefilm is in tegenstelling tot een bedrijfsvideo meer gericht op een specifiek aspect van een product of dienst. Het laat de organisatie deels buiten beschouwing en legt juist de focus op unieke producteigenschappen of de voordelen die een eindgebruiker ervaart bij het utiliseren van een product/dienst. Hierbij draait het vaak om de behoefte of het probleem dat een eindgebruiker heeft. Een promotiefilm laat zien hoe dit probleem opgelost wordt.

Animatiefilm

Sinds kort is Blue Wire Media ook aanbieder in animatie films! Dit soort AV producties zijn bewegende beelden die niet echt opgenomen zijn, maar computer gegenereerd of getekend. Animatie biedt visualisatie mogelijkheden die bij camerawerk beperkt zijn. Met animatie kunnen we uw doelgroep iets uitleggen wat met tekst vaak onvoldoende gelezen en begrepen wordt. Het mooie is dat wij video en animatie met elkaar kunnen combineren. Op deze manier wordt informatie extra duidelijk overgebracht. Uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt. Infographics, uitleg films, noem het maar op, we denken graag met u mee, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Documentaire

Een krachtigere manier van een verhaal vertellen, is een documentaire. Dit soort AV productie doen wij dan ook maar al te graag. In een documentaire maken we een film die wat meer tijd inneemt. Maar waarbij er genoeg tijd wordt genomen om uw verhaal te kunnen vertellen en optimaal in te kunnen spelen op de emoties van de kijker. 

Benieuwd naar ons werk met betrekking tot de verschillende soorten AV producties? Bekijk hier dan ons portfolio.

× Hoe kunnen we u helpen? Available from 06:00 to 21:00