De voordelen van videomarketing

Video marketing, de voordelen van video. Wist je dat…

Video ontzettend veel voordelen heeft? Vandaar dat er ook zoveel video’s zijn en je misschien ook veel video’s bekijkt. Er zullen ook een hoop dingen zijn die je nog niet weet, lees het hier.

Video is 74% van al het internetverkeer. Daarbij krijgt video ook een extra hoge ranking op werelds grootste zoekmachine, Google. Onderzoek toont aan dat de kans dat je home pagina bekeken wordt maar liefst 53 keer zo groot is als er een video op staat. Na Google is Youtube de grootste zoekmachine, puur video!

Tegenwoordig is bijna alles online meetbaar. Ook hoe goed je video bekeken word, hoelang, door wie en wanneer. En misschien nog wat belangrijker, wat doet een kijker na het zien van je video? Dat is natuurlijk ook een van de grote voordelen van video.

Consumenten gaan sneller over tot aankoop na het zien van een video, een voordeel van video is dat je de emoties van de kijker kunt sturen, maak daar gebruik van. Zie ook onze blog ‘het belang van geluid in video’.

Een ander voordeel van video is dat je lastige stof gemakkelijk kunt uitleggen onder andere door het visueel te maken. 79% van de consumenten geeft aan liever een video te bekijken dan een stuk tekst te lezen. En terecht! Deze feiten onderstrepen nog maar eens het effect en belang van video. Mocht je geïnteresseerd zijn in een video, aarzel dan niet om contact op nemen of een kijkje te nemen op onze website.

Categories:

× Hoe kunnen we u helpen? Available from 06:00 to 21:00