SOORTEN VIDEO

SOORTEN VIDEO

Bedrijfsfilm

BEDRIJFSFILM

U kunt uw bedrijf met een video zichtbaar maken voor duizenden

U kunt uw bedrijf/organisatie tonen aan een groot publiek. Via het krachtige video-medium kunt u in korte tijd veel mensen kennis laten maken met de unieke aspecten of de waardevolle propositie. Binnen bedrijfsfilms onderscheiden we ook informatieve video’s over een proces, organisatie of product. Uw doelgroep ontvangt uw boodschap beter wanneer u dit in een video of animatie communiceert.

Trouwfilm

TROUWFILM

Trouwfilm

Ga je trouwen?

Je bruiloft laten vastleggen door een  videograaf

Je wilt de mooiste dag van je leven niet alleen perfect organiseren, het liefst wil je hem ook nog kunnen herbeleven.

Bij voorkeur geef je niet heel veel geld uit aan de opnames en moet het professioneel geproduceerd worden. Met hoogwaardige- en future-proof 4K beelden bijvoorbeeld, maar ook met de juiste momenten op camera. Je wilt een heerlijke sfeerimpressie die meer dan alleen de ceremonie vastlegt. Blue Wire Media legt jaarlijks honderden bruiloften vast op beeld.

Trouwfilm blue wire media

AFTERMOVIE

Aftermovie

Altijd daar op het juiste moment en met de juiste sfeer

Voor een perfecte recap

Realiseer meer aandacht en sales voor uw evenementen. Een aftermovie zegt veel over de sfeer van uw evenement. Of dit nu een zakelijke bijeenkomst of juist een groot festival. Het draait om het gevoel dat iemand krijgt bij de sfeer en de waarde. Video  werkt hierin overtuigender dan tekst of afbeeldingen en in combinatie met de juiste effecten en muziek zijn kijkers sneller geneigd een evenement te bezoeken.

Verschillende soorten video productie's Blue Wire Media waarom zou ik een aftermovie laten maken?
Zakelijke aftermovie

PROMOTIEFILM

Promotiefilm

Een goede promotie

Het beste 
laten zien

Een promotievideo overtuigt kijkers van de meerwaarde van uw product, dienst of idee. Bij deze vorm van film laten we de achtergrondaspecten buiten beschouwing en leggen de focus op specifieke aspecten die een overtuigend en bevredigend gevoel creëren. Zo creëren we een sterke aankoopmotivatie bij de doelgroep. Promotiefilmpjes worden goed bekeken en zijn een populair marketingmiddel. Als u kiest voor een promotiefilm dan wilt u dat het goed gemaakt wordt en een krachtig effect heeft. 

Camera voor verschillende soorten video productie's Blue Wire Media

COMMERCIAL

Commercial

RECLAME

Commercials overtuigen uw doelgroep om tot aankoop over te gaan. Om een commercial goed te laten werken wordt hoogwaardige opname-apparatuur ingezet om te zorgen dat alles er perfect uit ziet. Bij Blue Wire Media maken we graag commercials die we geheel afstemmen op uw wensen maar vooral op uw doelgroep.

Verschillende soorten video productie's Blue Wire Media

EMPLOYER BRANDING

Employer Branding

De juiste medewerkers vinden en binden met verschillende soorten video producties  

Speciaal voor de arbeidsmarkt produceert Blue Wire Media ook Employer Branding video’s. Voor als u bijvoorbeeld wilt laten zien wat voor bijzondere werkgever u bent maar ook wat voor bijzondere medewerkers u heeft. Of misschien wilt u wel de fantastische arbeidsvoorwaarden communiceren. Kortom, er is veel om mee te branden en daarom is het belangrijk dat dit goed gedaan wordt.

INTERNE VIDEO

Interne Video

Soms moet er intern iets gecommuniceerd worden

Maak het extra krachtig met een video

Een nieuwe mijlpaal of een belangrijk jubileum? Breng het met een video. Blue Wire Media is uw partner in de interne communicatie. U bepaalt de boodschap en wij ondersteunen u met de productie.

× Hoe kunnen we u helpen? Available from 06:00 to 21:00