SOORTEN VIDEO

SOORTEN VIDEO

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Als ondernemer wil je jouw bedrijf graag in de spotlight

Je bedrijf laten zien in een video kan op verschillende manieren en om verschillende redenen. Misschien wel wegens de unieke producten/diensten. Of misschien juist vanwege het prachtige bedrijfspand. Binnen bedrijfsfilms onderscheiden we ook informatieve video’s over een proces, organisatie of product.

Aftermovie

Aftermovie

Altijd daar op het juiste 
moment
 en met de juiste sfeer

Voor een perfecte recap

Een aftermovie zegt wat over de sfeer van je evenement. Of dit nu een zakelijke bijeenkomst of juist een groot festival. Bij Blue Wire beheersen we het allemaal. Het draait bijna altijd om het gevoel dat je krijgt bij een video. En meestal wil je een gevoel creëren waardoor iemand denkt ‘Hier had ik bij willen zijn.’

Verschillende soorten video productie's Blue Wire Media waarom zou ik een aftermovie laten maken?

Promotiefilm

Promotiefilm

Een goede promotie

Het beste laten zien

Een promotievideo gebruik je om te laten zien dat je iets bijzonders hebt. Of om te laten zien dat anderen iets bijzonders kunnen krijgen. Het straalt positiviteit en vooruitgang uit en geeft de kijker een goed gevoel. Met een promotiefilm kan je veel vertellen en een doelgroep kennis laten maken met iets nieuws. Promotiefilmpjes worden goed bekeken en zijn een populair marketingmiddel. Als je kiest voor een promotiefilm dan wil je dat het goed gemaakt wordt en een krachtig effect heeft. 

Camera voor verschillende soorten video productie's Blue Wire Media

Commercial

Commercial

RECLAME

Commercials zijn bedoeld om het koopgedrag van consumenten te beïnvloeden. Het is een belangrijk stuk marketingcommunicatie. Om een commercial goed te laten werken wordt hoogwaardige opname-apparatuur ingezet om te zorgen dat alles er perfect uit ziet. Bij Blue Wire Media maken we graag commercials die we geheel afstemmen op je wensen maar vooral op je doelgroep.

Verschillende soorten video productie's Blue Wire Media

Employer Brand

Employer branding

De juiste medewerkers vinden en binden met verschillende soorten video producties  

Je kan er vandaag de dag niet langer omheen

Speciaal voor de arbeidsmarkt produceert Blue Wire Media ook Employer Branding video’s. Voor als je bijvoorbeeld wil laten zien wat voor bijzondere werkgever je bent maar ook wat voor bijzondere medewerkers je hebt. Of misschien wil je wel de fantastische arbeidsvoorwaarden communiceren. Kortom, is veel om mee te branden en daarom is het belangrijk dat het goed gedaan wordt.

Interne Video

Interne video

Soms moet er intern iets gecommuniceerd worden

Maak het extra krachtig met een video

Een nieuwe mijlpaal of een belangrijk jubileum. Breng het met een video. Blue Wire Media is jouw partner in de interne communicatie. Jij bepaalt de boodschap en wij ondersteunen je met de productie en de distributie

×