Portfolio

Volleybalvereniging Volley2b

Al jaren is Blue Wire Media een sponsor van het eerste damesteam van Volley2b. Toen het eerste herenteam ons vroeg of we samen met hen een promotiefilm wilden produceren voor hun sponsoren zeiden we direct “ja”. De film is stoer maar met een knipoog.

B&B Het Polderhuis

In 2020 werd het bekendste monument van Bergschenhoek omgetoverd tot een Bed & Breakfast door 4 enthousiaste ondernemers. Blue Wire Media produceerde een video waarin toekomstige gasten alvast een beetje kennis kunnen maken met de eigenaren.

PSV Zwemmen

PSV Zwemmen is een grote professionele zwemvereniging uit Eindhoven. Ter promotie van de vereniging is er een video geproduceerd waar gebruik is gemaakt van onder andere spectaculaire onderwateropnames.

Huwelijksaanzoek

Blue Wire Media krijgt regelmatig bijzondere verzoeken maar deze video behoort wel tot de meest bijzondere. Met deze video heeft John namelijk zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Dankzij Pathé Schouwburgplein is deze video daadwerkelijk op het witte doek getoond. Gelukkig heeft ze “ja” gezegd!

Eurofins

Eurofins Materials Science is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het testen en analyseren van consumentenproducten, medisch gereedschap en licht. Blue Wire Media produceerde een promotiefilm om het complexe werk te tonen dat deze mannen verrichtten. 

Gloup Slikgel

Een farmaceutisch middel waar veel mensen baat bij hebben. De gepatenteerde slikgel Gloup helpt consumenten bij het veilig inslikken van hun medicatie. Blue Wire Media produceerde voor Gloup deze internationale commercial.

Aftermovie ‘Jachtfestijn 5’

Het jaarlijks terugkerende jachtfestijn is een bedrijfsfeest van de ‘Wildschieters’, deze fotografen beseffen het belang van beeld en daarom is deze indrukwekkende after movie gemaakt.

Fleetport

Dit bedrijf regelt met hun eigen unieke portal mobiliteitsoplossingen in Europa. Blue Wire Media heeft voor hen diverse video’s geproduceerd die het unieke levertijdenmanagement, poolbeheer, vergaande maatwerk en vlekkeloze service in beeld brengen.

Trouwshowreel

Blue Wire Media verzorgt de meest unieke service op het gebied van huwelijksvideografie in Nederland. Met unieke voorwaarden en flexibele pakketten mogen we al jaren voor honderden stellen hun huwelijk filmen. In deze showreel zijn enkele voorbeelden te zien.

Global Powwow

Dit bedrijf is gespecialiseerd in unieke internationale evenementen rondom zand- en ijssculpturen. Blue Wire Media is als videograaf betrokken vanaf het eerste uur. In deze video is de realisatie van een prachtige tentoonstelling in Oss te zien.

× Hoe kunnen we u helpen? Available from 06:00 to 21:00