MARKETING

MARKETING

Doelgroepgericht

Voordat je video wil inzetten als middel voor je marketingdoeleinden moet je goed je doelgroep kennen. Wij helpen je graag met het stellen van de juiste vragen zodat we middels een iteratief proces tot een mooi resultaat komen.

Storytelling

Je wil natuurlijk dat alle informatie in de video echt bij de doelgroep wordt overgebracht. Wij passen graag storytelling toe. Hierdoor kijkt de doelgroep met plezier naar je video, van begin tot eind. En we zorgen ervoor dat de doelgroep zich kan identificeren met de video.

resultaat

We zullen je altijd adviseren om de video meetbaar te distribueren zodat je het resultaat kunt controleren. Hiervoor kijken we samen naar de kijkgedrag en het mediagedrag van je doelgroep. Op basis van de eventuele resultaten adviseren we de volgende stap.

Wij hebben al heel wat mensen blij gemaakt!

Enkele klanten gingen je voor. Kijk naar onze standaarden om te zien waarom zij voor ons kozen.

Video’s
0
Tevreden klanten
0

Storytelling 
emotie en identificatie 
gecombineerd

Door de juiste emotie te activeren bij je doelgroep en door te zorgen voor identificatie met het onderwerp of de hoofdpersoon komt je boodschap beter aan. Wij maken veel gebruik van storytelling en hier vertellen we je graag meer over. Stuur ons een mail voor meer informatie en wie weet drinken we binnenkort ergens een kopje koffie.

Wat we voor je kunnen betekenen

Naast onze AV-expertise helpen we je ook graag op een aantal andere vlakken binnen je marketingstrategie. Soms komt dat simpelweg neer op het stellen van de juiste vragen en meedenken over de volgende stap. Of we brengen je in contact met een van onze gespecialiseerde partners.

In welke stijl, positionering en kernwaarden werken we?

Om met elkaar tot een succesvolle productie te komen is het van belang dat we aan de voorkant een goede inschatting maken van het merk waaruit we communiceren. Meestal is dit een kwestie van het merkbeleid debriefen. Het kan ook voorkomen dat je nog geen merkbeleid hebt vastgelegd. In dat geval maken we zelf een analyse van alle voormalige communicatie bij de intake.

Op basis van het de merkanalyse of de voormalige communicatie bepalen we de stijl. De stijl van de video is in deze fase nog afhankelijk van de communicatiedoelgroep. Hier kijken we naar wanneer we een communicatieplan gaan opstellen. Toch proberen we aan de voorkant zoveel mogelijk concepten te bedenken en te baseren op basis van de merkanalyse. Dit vormt het fundament van de productie. 

Wie vormen de doelgroep en wat is hun mediavoorkeur?

Dat er bij de mediakeuze standaard voor een videomedium gekozen moet worden staat vast. We maken echter wel onderscheid binnen videomedia. Zo analyseren we samen met jou wat de ideale media zijn binnen de markt, wat de concurrentie doet en waar de voorkeuren van je doelgroep liggen.

Daarna bekijken we samen wat de boodschap moet zijn van je ‘verhaal’ en hoe we dit in een video kunnen verwerken. We maken een inschatting van de toon, het thema en de eventuele tekst. Het liefst houden we dit uiteraard zo visueel mogelijk. We bereiden de pre-productie voor op de gekozen media, de doelgroep en het merk. Ook bepalen we de verwachte zendfrequentie en verwerken we de doelgroepinformatie in de volgende stap: ‘storytelling’.

Hoe passen we de doelgroepinformatie in een verhaal?

Nu we weten hoe je doelgroep eruit ziet en hoe zij zich gedragen op diverse media kunnen we bepalen hoe we het verhaal gaan vormgeven. Het verhaal, de ‘story’ is het aller belangrijkste in een video. Kijkers zijn tegenwoordig zo verwend met spetterende content dat de aandacht snel ergens anders door wordt getrokken. Door ’emotie’ en ‘identificatie’ als thema toe te passen op de video maken we het verhaal interessanter.

Ook proberen we altijd een waardepropositie toe te passen in een video. Dit sluit goed aan op storytelling en kan zowel commerciële als niet-commerciële doeleinden dienen. We kijken hier naar drie specifieke componenten die gaan over’ pijn’, ‘wensen’ en ‘expertise’. Dit verwerken we allemaal in onze pre-productie, productie en post-productie.

We gaan samen iets moois creëren

Productie bestaat bij ons uit drie stappen: pre-productie, productie en post-productie. In deze drie stappen verwerken we alle informatie die we met elkaar hebben afgestemd. Op die manier bereiden we de daadwerkelijke productie zo goed mogelijk voor en vergroten we de resultaten. Dit uit zich bij de pre-productie in de vorm van een script, strategisch plan en storyboard.

Bij de productie houden we ons vooral bezig met de uitvoering van wat we eerder samen bedacht hebben. Onze AV-specialisten kijken naar de beste technische oplossingen. Zo bepalen zij: het type camera, objectief, de belichting, de audioapparatuur, de tijdstippen en eventuele special effects. Het komt regelmatig voor dat er tijdens productie wat geïmproviseerd wordt. Dat levert vaak de mooiste resultaten op. In de eindmontage (post-productie) worden door onze AV-specialisten diverse tussenexports opgeleverd zodat we samen kunnen kijken of de productie naar wens is. Wanneer we dit punt bereiken wordt er een final export gegenereerd en breekt het laatste stadium binnen de post-productie aan: de distributie.

Waar, hoe vaak en wanneer gaan we de video distribueren?

Als we met elkaar een mooie productie hebben opgeleverd waar we beiden tevreden over zijn dan breekt het laatste stadium van de post-productie aan. We gaan hierin samen kijken hoe vaak de video gedistribueerd kan worden op de gekozen mediakanalen en op welke momenten. Hierbij adviseren we je geheel vrijblijven en kijken we graag mee naar de resultaten. 

Ook proberen we de resultaten meetbaar te houden en te verwerken in een eventuele volgende productie. Deze informatie helpt niet alleen jou maar ons ook. Op die manier kunnen we onze videomarketing weer verbeteren voor de toekomst.

Kennis van 
marketing
 en 
communicatie

We denken graag mee in de lijn van je marketingstrategie. Hoe wil je je positioneren? En hoe maak je klanten de held in jouw verhaal? Samen komen we zo tot een krachtige video waarmee je indrukwekkende doelstellingen kunt halen. Ook zorgen wij er voor dat de video volledig in de huisstijl van je bedrijf past zodat je dit breed in kunt zetten.

Product

Toon je product

Een mooi product ontwikkeld dat de markt op moet? Wij kunnen helpen om de juiste groeistrategie te volgen. Met videocontent kunnen we het nieuwe product uitleggen. Maar we kunnen ook zorgen voor content waarmee we het product onder de aandacht brengen.

Samen bepalen we de strategie

En dat baseren we op de doelstelling, de doelgroep, de markt (concurrentie & consumptie) en je marketing-communicatiebeleid

Doelstelling

Wat is het communicatiedoel, de positionering, het merkbeleid en de huisstijl? Wat willen we bereiken? En wanneer is het videoproject voor de organisatie geslaagd?

doelgroep

Wie vormen je doelgroep? Wat zijn de segmentatie criteria, communicatie voorkeuren? Persona, archetypen? Mediagedrag?

markt

Hoe gaat de concurrentie te werk? Wat is gebruikelijk binnen de markt? Hoe maken we het onderscheid? Waar ligt de expertise/kracht?

Videomarketing in cijfers

VIDEOMARKETING IN CIJFERS

Hoe wordt videomarketing ingezet?

YouTube marketing
0
Facebook marketing
0
Instagram marketing
0
LinkedIn marketing
0

Diverse bedrijven zetten online video al in

Er zijn verschillende platformen binnen sociale media die worden ingezet bij de distributie van video. Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste past in de strategie.

Onze prijzen

Professionele videomarketing hoeft niet duur te zijn. Daarom heb wij vaste pakketten samengesteld zodat je niet voor verassingen komt te staan en weet waar je aan toe bent.

Standaard
700 499
 • Tot 3 minuten film
 • Hele draaidag
 • Muziek
 • Onbeperkte correctie
 • Regie
 • Drone optie
 • Belichting
 • Logo animatie
 • Audio opnamen
 • 10% korting op volgende video
Blue
990
 • Tot 10 minuten film
 • 2 draaidagen
 • Muziek
 • Logo animatie
 • Onbeperkte correctie
 • Regie
 • Drone optie
 • Belichting
 • Audio opnamen
 • 15% korting op volgende video
Executive
1.900
 • 15 minuten of meer
 • 4 draaidagen
 • Muziek
 • Audio opnamen
 • Multi-Angle opnamen
 • Onbeperkte correctie
 • Gestabiliseerde opnamen
 • Belichting
 • 20% Korting op volgende video

* Op animatiefilms zijn geen standaard tarieven van toepassing. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Neem contact op

Contact met Blue Wire Media is altijd geheel vrijblijvend.

Je zit dus nergens aan vast. We kunnen via de mail, een telefoongesprek of een WhatsApp chat samen wat mogelijkheden bespreken. Of we verwijzen je door naar een van onze partners.

×