Doelgroep gericht

Voordat je video wil inzetten als middel voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden moet je goed je doelgroep kennen. Wij helpen je graag de juiste vragen te stellen. 

Storytelling toegepast

Je wil natuurlijk niet alleen dat je doelgroep iets aan de video heeft maar ook dat hij wordt gekeken natuurlijk. Wij ondersteunen je met technieken waardoor ze hem willen kijken.

Aantoonbaar resultaat

We zullen je altijd adviseren om de video meetbaar te distribueren zodat je het resultaat kunt controleren. Wij weten van tevoren toch al dat hij werkt.

Iedereen gebruikt het

Video is zeer geschikt voor marketing en communicatie. Enkele klanten gingen je voor

Video’s
44
Tevreden klanten
15

Storytelling 
emotie 
en identificatie 
gecombineerd

Door de juiste emotie teweeg te brengen bij je doelgroep en door te zorgen voor identificatie met het onderwerp komt je boodschap beter aan. Wij maken veel gebruik van storytelling en vertellen je er graag meer over. Lees hieronder verder voor meer informatie of stuur ons een WhatsApp berichtje en wie weet drinken we binnenkort ergens een kopje koffie.

Ervaring met marketing en 
communicatie

We denken graag mee in de lijn van je marketingstrategie. Hoe wil je je positioneren? En hoe mak je klanten de held in jouw verhaal? Samen komen we zo tot een krachtige video waarmee je indrukwekkende doelstellingen kunt halen. Ook zorgen wij er voor dat de video volledig en de huisstijl van je bedrijf past zodat je dit lekker breed in kunt zetten.

De juiste keuze van je media en 
distributiekanaal
, ook daar denken we mee!

Is YouTube dan niet genoeg?

Nou het is zeker niet verkeerd om hier te beginnen. Maar je kan nog zoveel meer met je video. Heb je wel eens nagedacht over de mogelijkheden op Facebook of LinkedIn? En ga je voor een onbetaalde of betaalde promotie?

Van begin tot eind begeleiding

En dit kost je niks extra

Benieuwd hoe we dat dan doen?