behind the scenes video

Behind The Scenes inzetten als videomarketing

Het (laten) produceren van een bedrijfsvideo, promotiefilm of andere zakelijke video is een groot voordeel in videomarketing. Wist je dat niet alleen het resultaat, maar ook juist de weg daarnaar toe interessant is om te delen? Met een mooie Behind The Scenes video (BTS) geeft u een kijkje achter de schermen van de productie. Deze kunt u op verschillende manieren inzetten, zodat u het optimale uit de productie haalt.

Een kijkje achter de schermen als teaser video

Het kijkje achter de schermen is een uitgelichte kans om uw volgers op social media en nieuwsbrief abonnees een voorproefje te geven van waar u mee bezig bent. Het inzetten van een teaser video met beelden van cameramannen aan het werk en het op- en afbouwen van sets maakt de kijkers nieuwsgierig naar het resultaat. Een behind the scenes video kan dus dienen als een soort trailer voor het resultaat!

Een persoonlijke connectie door BTS

Een BTS video kan ook worden ingezet om een persoonlijke connectie te bewerkstelligen of versterken met de kijkers. Door bijvoorbeeld bloopers, pauzes en grappige momenten te laten zien in de video, krijgen kijkers een familiair gevoel bij het merk. Of ze de mensen achter het werk al kennen of niet, een persoonlijke connectie is vrijwel altijd positief.

Behind the scenes als terugkoppeling

Staat het resultaat van uw videoproductie al een tijdje online en daalt het aantal views? Een BTS video kan ook op dit moment goed van pas komen: deel het kijkje achter de schermen wanneer je de aandacht opnieuw wilt vestigen op het resultaat. Verwijs in de behind the scenes naar de video die je al geplaatst hebt en krijg zo nieuwe kijkers op een oudere video!

Videoproductie met BTS materiaal laten maken?

Blue Wire Media helpt u graag met uw videoproductie en de behind the scenes hiervan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

× Hoe kunnen we u helpen? Available from 06:00 to 21:00